MALDEN

“Door samen met Studio VAEM te kijken naar onze voorkeuren, onze woonstijl en de wensen voor bepaalde musthaves, is in het interieuradvies alles terugkomen wat we wilden. Meer zelfs. Het is een sfeervolle ruimte geworden, en daar zijn wij heel blij mee.”

MAURICE & MONIQUE

Een mooie vrijstaande villa in het Zuidoosten van het land. De bewoners willen graag de woon- en eetkamer met serre een make-over geven. Graag willen de bewoners een ruime eettafel voor diners met vrienden en familie. Ook vinden ze het belangrijk dat er zicht is op de tuin vanuit de eethoek én een gezellige zithoek. Tevens moest er in het ontwerp, vanwege gezondheidsredenen, een nieuwe hoogrendement inbouwhaard worden meegenomen. Studio VAEM heeft haar ontwerp gepresenteerd en de bewoners zijn erg positief. Op dit moment is de make-over in volle gang. De beelden van het eindresultaat delen wij snel!