OFFICE

Is jouw kantoor een goede vertaling van jouw bedrijfsidentiteit? Hoe je als bedrijf wilt overkomen op zowel klant als medewerkers is het uitgangspunt van ons design. Een zakelijk en professionele uitstraling of juist laagdrempelig en toegankelijk? Een goed interieurdesign voor jouw kantoor heeft de juiste uitstraling naar klanten, inspireert je personeel én wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Wij creëren die inspirerende werkplek waar iedereen graag naar terugkomt. 

HOW CAN WE HELP?
Hieronder vind je een overzicht van onze diensten, van alleen de styling tot een gehele (ver)bouw begeleiding. Staat jouw advies er niet bij? Laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

STYLING ADVIES

Prijs – per ruimte – vanaf EUR 695

Met dit advies zullen wij een ruimte die laatste final touch geven. Perfect als de ruimte nét even datgene mist en er sfeer gecreëerd moet worden. 

Wat gaan we doen?
Op locatie zullen we de ruimte bekijken en met de klant de juiste sfeer bepalen. Een styling advies zal dus net de laatste puntjes op de i zetten. Onze presentatie zal vervolgens bestaan uit de (nieuwe) kleurstellingen, een overall look, meubel en accessoires advies incl shop adressen.

Inbegrepen is dus:

~ Een kleurenpalet voor de ruimte inclusief evt. kleurcodes
~ Inclusief ideeën zoals het toepassen van een of meerdere muren in een accentkleur of behang, toevoeging van planten kunst of accessoires en aanpassing van meubels, etc.
~ Digitale presentatie met 1 feedback moment
~ Wij doen een dergelijk advies bij nieuw- of verbouw projecten
~ Het advies is exclusief aanpassingen

STAGING

Prijs – per ruimte – vanaf EUR 995

Met dit advies zullen wij een ruimte die verhuur of verkoop klaar gemaakt moet worden van A tot Z inrichten. Hierbij kijken we gericht naar de mogelijkheden voor zowel koop als huur van de inventaris.

Wat gaan we doen?
Op locatie zullen we de ruimte bekijken en met de klant de juiste sfeer bepalen. Na akkoord zorgen wij ervoor dat de ruimte volledig ingericht zal worden en gereed is voor verhuur danwel verkoop.

Inbegrepen is dus:

~ Digitale presentatie met 1 feedback moment
~ Wij doen een dergelijk advies bij nieuw- of verbouw projecten
~ Het advies is exclusief aanpassingen

UITGEWERKT ONTWERP

Prijs vanaf EUR 1595

Met een uitgewerkt interieuradvies hebben we verschillende contactmomenten en ontvangt de klant een volledig advies van A tot Z. We kijken samen naar de wensen en gaan aan de slag om de specifieke ruimte een gehele metamorfose te geven.

Wat bestaat dit pakket uit?                      

~ Intakegesprek op locatie, of via videobellen/ per telefoon 

~ Indelingsvoorstel 

~ Moodboard om de sfeer te weergeven                      

~ Kleur- en materiaaladvies                       

~ Plattegrond met interieurindeling en toelichting                      

~ Lichtplan (welke verlichting komt waar)                      

~ Productadvies voor meubels en verlichting                      

~ Presentatie van het interieuradvies op locatie, of via videobellen/ per telefoon met mogelijkheid tot feedback (één maal). 

~ Definitief interieuradvies met eventueel verwerkte feedback.

Dit plan is uit te breiden met:

| 3D plattegrond

| Offerte aanvragen en begeleiding bij uitvoering

VOLLEDIGE VERBOUWING

Prijs op aanvraag

Van ontwerp tot uitvoering, met een doorlooptijd van enkele maanden.

~ Offerte aanvraag aannemer

~ Functionele, logistieke plattegrond en indeling van de ruimtes 

~ Moodboard(s) om de juiste sfeer te bepalen

~ Kleur- en materialenadvies per ruimte

~ Meubelvoorstel en, indien nodig, maatwerktekeningen per ruimte

~ Verlichtingsplan

~ Bouwbegeleiding in samenwerking met aannemer van totale project, inclusief budgetbewaking

~ Contacten met leveranciers, zoals voor de keuken, het sanitair, het interieur en de vloeren

Neem contact met ons op voor een prijs op aanvraag.

Laat ons weten wanneer je één specifieke ruimte wilt transformeren. Dan maken wij een offerte op maat.


FAQ

Heeft mijn kantoor interieuradvies nodig?

Heeft jouw kantoor een uitdaging qua interieur; van een andere indeling wellicht door het nieuwe werken 2.0 na COVID of het doorvoeren van de bedrijfsidentiteit in het interieur? Dan is ons interieuradvies zeker iets voor jou! Van een praktisch en toch sfeervol kantoor tot een geheel indelingsplan, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Alles is mogelijk.

Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

Voor de zakelijke markt werken we op diverse manieren. Het is mogelijk om eerst een advies te ontvangen en dat er daarna besloten wordt of men zelf het advies wil uitvoeren (DIY) óf het door ons te laten uitvoeren en dus volledig ontzorgt te worden. Of we gaan direct over tot de uitvoering en wij krijgen de vrije hand, natuurlijk op basis van jouw wensen, om onze expertise op interieurgebied tot leven te brengen binnen jouw kantoor. Dit laatste is ook een goede optie wanneer een ruimte nog verhuurd moet worden en er voor de potentiële huurders in het kantoor verschillende ruimtes worden ingericht (ook wel ‘staging’ genaamd).

Hoe kan ik ons interieur het beste laten aansluiten op de bedrijfscultuur?

Met het DNA van de organisatie kan de eerste en belangrijkste stap gezet worden om een nieuw werkplekconcept op te stellen. Wij kijken samen met jou naar verschillende belangrijke details om de kantoorruimte weer up to date te maken. Zijn alle functies van een kantoorruimte ook optimaal benut en waar hebben jouw medewerkers nou echt behoefte aan? Is de ruimte inspirerend genoeg en klaar om nieuw talent aan te trekken? Dit soort vragen gaan we samen met jou beantwoorden en gebaseerd op dit alles een interieurplan uitwerken wat klaar is voor de toekomst.

Welk effect heeft een interieur op mijn medewerkers?

Wil jouw bedrijf nieuw talent aantrekken? Dan is een aantrekkelijke kantoorruimte stap numero 1 om op orde te hebben. Medewerkers willen worden geinspireerd waarbij zowel de indeling, de kleuren & materialen en producten een zeer belangrijke rol spelen.

Kan ik met kleine aanpassingen in het interieur een grote verandering creëren?

Ja! Een goed afgestemd interieuradvies kan zeker een heel groot resultaat bereiken waarbij de aanpassingen zelf niet heel ingrijpend hoeven te zijn.

Ik mis net die laatste finishing touch, doen jullie dat ook?

Een leuk proces waar wij heel graag bij betrokken zijn. De basis zoals het meubilair staat goed en wij zorgen voor net die laatste upgrade door middel van een goeie styling.

Gebruiken jullie duurzame toepassingen in een ontwerp?

Ja, wij proberen op een zo duurzaam mogelijke wijze te werken, o.a. door middel van een samenwerkingverband waarbij het vaste meubilair op circulaire wijze ingezet wordt en duurzame leveranciers.