INTERIEURADVIES

Studio VAEM is een full service interieuradvies studio, waarbij altijd gekeken wordt naar de wensen, stijl en ideeën van de klant. Elke klant heeft eigen behoeften en daarom is geen enkel advies hetzelfde. Een op maat gemaakt persoonlijk advies is wat je krijgt, waardoor het interieur voelt als ’thuiskomen’.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Staat jouw gewenste advies er niet bij? Laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

(ONLINE) KLEURADVIES

Prijs vanaf € 195

Met dit advies geven wij de handvatten om je interieur te voorzien van nieuwe kleurstellingen. Perfect als jouw ruimte alleen een kleur boost nodig heeft! 

Wat gaan we doen?
Bij de start ontvangen wij graag de plattegrond, afmetingen, foto’s en/of een filmpje van de ruimte en de meubelen die blijven. Daarnaast horen wij graag alles over de wensen, jullie stijl en het budget. Op basis van deze informatie gaan we voor jullie aan de slag met het maken van het kleuradvies. Dit werken we uit in een digitaal bestand met daarin kleurpaletten voor de betreffende ruimte(s), ondersteund met sfeerbeelden en de aangeleverde plattegrond inclusief onze visie en toelichting.

Inbegrepen is dus:

~ Een kleurenpalet voor de ruimte inclusief kleuradvies voor alle muren, vloeren, plafonds, kozijnen en deuren
~ Kleurcodes- Ideeën zoals het toepassen van een of meerdere muren in een accentkleur, het schilderen tot bepaalde hoogtes, etc.
~ Bij een online kleuradvies verloopt al het contact per e-mail
~ Wij doen een dergelijk advies bij nieuwbouw- of verbouwprojecten
~ Het kleuradvies is exclusief aanpassingen

BRAINSTORMADVIES AAN HUIS

Prijs € 795

Dit is dé tool om jouw interieur weer nieuw leven in te blazen! Bij een brainstormsessie krijg je direct concrete tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag gaat.

Dit is een geschikt advies als je al een mooie basis in huis hebt, maar nog nét die laatste puntjes op de ‘i’ gezet moeten worden. Of jullie net een nieuwbouwwoning hebben gekocht, waarbij er zoveel vragen op jullie af komen en dus door de bomen het bos niet meer zien.

Jullie bereiden de vragen voor en via een bezoek aan huis krijg je direct mondeling advies over o.a. de indeling, kleuren- en materialen of andere punten die voor jullie van belang zijn. 


– Brainstorm advies aan huis (2 uur)
– Mondelinge inspiratie, ideeën & advies 
 
– Antwoord op al jouw vragen
– Achteraf ontvang je een samenvatting van de belangrijkste besproken punten

UITGEWERKT INTERIEURADVIES (MEEST GEKOZEN ADVIES)

Prijs vanaf € 1995

Wil je van jouw (nieuwe) huis écht een thuis maken? Dan is het uitgewerkte interieuradvies echt iets voor jou. Tijdens dit advies hebben we meerdere contactmomenten, waarbij we gaan kijken naar jullie wensen en stijlvoorkeuren. Hierdoor krijgen wij een goed beeld en krijg je een persoonlijk advies.

Waar bestaat dit advies uit?

~ Intakegesprek via videobellen

~ Indelingsvoorstel

~ Moodboard om de sfeer te weergeven

~ Kleurenadvies

~ Materialenadvies

~ Plattegrond met interieurindeling en toelichting

~ (Online) Shoppinglist

~ Productadvies voor meubelen en verlichting

~ Presentatie van het interieuradvies thuis, of via videobellen met de mogelijkheid tot feedback (één maal)

~ Definitief interieuradvies met eventueel verwerkte feedback

Dit plan is uit te breiden met:

~ Een lichtplan

~ Begeleiding meubelkeuzes bij een woonwinkel op basis van het definitieve interieuradvies

~ Afstylen van de ruimte(s) met de juiste accessoires om jouw interieur helemaal af te maken.

Laat ons weten wanneer je één specifieke ruimte wilt transformeren. Dan maken wij een offerte op maat.


FAQ

Voor welke adviezen kan ik bij jullie terecht?

Heb je al mooie meubelen staan en wil je dat alleen nog de puntjes op de ‘i’ worden gezet of ben je juist toe aan een grote verandering en mag alles op de shop? Wij adviseren, kijken en helpen van A tot Z mee in een proces, van alleen styling tot een verbouwing.

Heb ik interieuradvies nodig?

Heb je een uitdaging in je interieur en kom je er niet uit, dan is een interieuradvies zeker iets voor jou! Van sfeer in je bestaande interieur aanbrengen tot een geheel indelingsplan, zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Alles is mogelijk. In het intakegesprek bespreken we altijd de wensen en voorkeur qua stijl, zodat het advies straks echt iets is wat bij jou past en waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Is een interieuradvies de investering waard?

Jazeker! Door de weloverwogen keuzes voor de indeling, de kleuren, de materialen en producten heb je een basis waardoor je de komende jaren kan genieten van jouw persoonlijke interieur. Het advies geeft een houvast en het is mogelijk om dit in delen toe te passen, zodat je toewerkt naar jouw ideale interieur. Wij begeleiden je, indien gewenst, van A tot Z, zodat jij met onze hulp straks extra kan gaan genieten van jouw (nieuwe) huis.

Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

We bieden verschillende interieuradviezen aan, daardoor is de invulling bij elk advies ook anders. Als je bijvoorbeeld kiest voor een Uitgebreid Interieuradvies dan hebben een een helder stappenplan. Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek waar we graag meer te weten komen over de interieurstijl, de wensen en de aan te pakken ruimte(s). Op basis van de wensen ontwerpen we bij de volgende stap de meest optimale indeling voor de ruimte. Zijn er meer indelingen mogelijk? Dan wordt dit voorgelegd en mag je een keuze maken. Hierna gaan we aan de slag met het interieurontwerp. Hierbij wordt gestart met het maken van een moodboard. Deze dient als leidraad voor de kleuren, materialen en sfeer. Op basis hiervan wordt er gekeken waar deze elementen moeten komen in het ontwerp, zoals in de meubelen, raambekleding of accessoires. Als laatste presenteren we het interieurontwerp, waarbij je ook de mogelijkheid krijg om feedback te geven. Na het verwerken van eventuele feedback ontvang je het defintieve interieurontwerp en kan je, eventueel met hulp van ons, aan de slag met jouw nieuwe interieur!

Hoe weet ik dat het interieuradvies wordt zoals ik had gehoopt?

Doordat we als eerste kennis maken en daarbij jouw wensen en stijl bespreken, krijgen we een goed beeld wat je graag wilt. Een persoonlijk interieur staat bij ons voorop. Door goed te luisteren en tussentijds contact te houden, maken wij advies wat past bij jou. En zijn er dingen die je graag anders zou zien, dan is dat geen probleem en passen we dat aan. Zodat jij straks kan gaan genieten van een interieur waar jij echt blij van wordt!.

Werken jullie alleen met neutrale kleuren?

We love colours! We houden van een tijdloze basis en ondersteunen dit vaak met natuurlijke kleuren voor kracht en uitstraling. Okergeel, nachtblauw en mosgroen zijn enkele voorbeelden van kleuren die we graag toepassen en veel gebruiken.