KANTOORSTYLING

Is jouw kantoor een goede vertaling van jouw bedrijfsidentiteit? Hoe je als bedrijf wilt overkomen op zowel klant als medewerkers is het uitgangspunt van ons design. Een zakelijk en professionele uitstraling of juist laagdrempelig en toegankelijk? Een goed interieurdesign voor jouw kantoor heeft de juiste uitstraling naar klanten, inspireert je personeel én wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Wij creëren die inspirerende werkplek waar iedereen graag naar terugkomt. 

HOW CAN WE HELP?
Hieronder vind je een overzicht van onze diensten, van alleen de styling tot een geheel uitgewerkt interieurontwerp. Staat jouw advies er niet bij? Laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

CONCEPTUEEL INTERIEURADVIES

Prijs – per ruimte – vanaf EUR 1295

Met dit advies geven wij een ruimte die laatste final touch. Perfect als de ruimte nét even die laatste details mist en er sfeer gecreëerd moet worden. 

Wat gaan we doen?
Op locatie zullen we de ruimte bekijken en met de klant de juiste sfeer bepalen. Een styling advies zal dus net de laatste puntjes op de i zetten. Onze presentatie zal vervolgens bestaan uit de (nieuwe) kleurstellingen, een overall look, meubel en accessoires advies incl shop adressen.

Inbegrepen is dus:

~ Een kleurenpalet voor de ruimte inclusief evt. kleurcodes
~ Inclusief ideeën zoals het toepassen van een of meerdere muren in een accentkleur of behang, toevoeging van planten kunst of accessoires en aanpassing van meubels, etc.
~ Digitale presentatie met 1 feedback moment
~ Wij doen een dergelijk advies bij nieuw- of verbouw projecten
~ Het advies is exclusief aanpassingen

MARKETING VLOER

Prijs op aanvraag

Met dit advies zullen wij een ruimte die verhuur of verkoop klaar gemaakt moet worden van A tot Z inrichten. Hierbij kijken we gericht naar de mogelijkheden voor zowel koop als huur van de inventaris.

Wat gaan we doen?
Op locatie zullen we de ruimte bekijken en met de klant de juiste sfeer bepalen. Na akkoord zorgen wij ervoor dat de ruimte volledig ingericht zal worden en gereed is voor verhuur danwel verkoop.

Inbegrepen is dus:

~ Digitale presentatie inclusief shoppinglist met 1 feedback moment
~ Het advies is exclusief verdere aanpassingen

UITGEWERKT ONTWERP

Prijs vanaf EUR 1995

Met een uitgewerkt interieuradvies hebben we verschillende contactmomenten en ontvangt de klant een volledig advies van A tot Z. We kijken samen naar de wensen en gaan aan de slag om de specifieke ruimte een gehele metamorfose te geven.

Wat bestaat dit pakket uit?                      

~ Intakegesprek op locatie, of via videobellen/ per telefoon 

~ Indelingsvoorstel 

~ Moodboard om de sfeer te weergeven                      

~ Kleur- en materiaaladvies                       

~ Plattegrond met interieurindeling en toelichting                      

~ Lichtplan (welke verlichting komt waar)            

~ Productadvies voor meubels en verlichting                      

~ Presentatie van het interieuradvies op locatie, of via videobellen/ per telefoon met mogelijkheid tot feedback (één maal). 

~ Definitief interieuradvies met eventueel verwerkte feedback.

Dit plan is uit te breiden met:

~ Offerte aanvragen en begeleiding bij uitvoering

Wil je één specifieke ruimte transformeren? Contact ons, dan maken wij een vrijblijvende offerte op maat

FAQ

Heeft mijn kantoor interieuradvies nodig?

Heeft jouw kantoor een uitdaging qua interieur? Van een andere indeling wellicht door het nieuwe werken 2.0 na COVID of het doorvoeren van de bedrijfsidentiteit in het interieur? Dan is ons interieuradvies zeker iets voor jou! Van een praktisch en toch sfeervol kantoor door de juiste styling tot een geheel indelingsplan, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Alles is mogelijk!

Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

Voor de zakelijke markt werken we op diverse manieren. Het is mogelijk om eerst een advies te ontvangen en dat er daarna besloten wordt of men zelf het advies wil uitvoeren (DIY) óf het door ons te laten uitvoeren en dus volledig ontzorgt te worden. Of we gaan direct over tot de uitvoering en wij krijgen de vrije hand, natuurlijk op basis van jouw wensen, om onze expertise op interieurgebied tot leven te brengen binnen jouw kantoor. Dit laatste is ook een goede optie wanneer een ruimte nog verhuurd moet worden en er voor de potentiële huurders in het kantoor verschillende ruimtes worden ingericht (ook wel ‘staging’ genoemd).

Hoe kan ik ons interieur het beste laten aansluiten op de bedrijfscultuur?

Met het DNA van de organisatie wordt de eerste en belangrijkste stap gezet worden om een nieuw werkplekconcept op te stellen. Wij kijken samen met jou naar verschillende belangrijke details om de kantoorruimte up to date te maken. Zijn alle functies van een kantoorruimte ook optimaal benut en waar hebben jouw medewerkers nou echt behoefte aan? Is de ruimte inspirerend genoeg en klaar om nieuw talent aan te trekken? Dit soort vragen gaan we samen met jou beantwoorden en gebaseerd op dit alles een interieurplan uitwerken wat klaar is voor de toekomst.

Welk effect heeft een interieur op mijn medewerkers?

Wil jouw bedrijf nieuw talent aantrekken? Dan is een aantrekkelijke kantoorruimte stap numero 1 om op orde te hebben. Medewerkers willen worden geïnspireerd waarbij zowel de indeling, de kleuren & materialen en producten een zeer belangrijke rol spelen bij een inspirerende werkplek.

Kan ik met kleine aanpassingen in het interieur een grote verandering creëren?

Ja! Een goed afgestemd interieuradvies kan zeker een heel groot resultaat bereiken waarbij de aanpassingen zelf niet heel ingrijpend hoeven te zijn.

Ik mis net die laatste finishing touch, doen jullie dat ook?

Een leuk proces waar wij heel graag bij betrokken zijn. De basis zoals het meubilair staat goed en wij zorgen voor net die laatste sfeerupgrade door middel van een goede styling. Natuurlijk wordt deze styling aangepast op jouw wensen.

Gebruiken jullie duurzame toepassingen in een ontwerp?

Ja, wij proberen op een zo duurzaam mogelijke wijze te werken, o.a. door middel van een samenwerkingverband waarbij het vaste meubilair op circulaire wijze ingezet wordt en duurzame leveranciers.