LICHTADVIES

Studio VAEM is een full service interieuradvies studio, waarbij altijd gekeken wordt naar de wensen, stijl en ideeën van de klant. Elke klant heeft eigen behoeften en daarom is geen enkel lichtadvies hetzelfde. Een op maat gemaakt persoonlijk advies is wat je krijgt, waardoor het interieur voelt als ’thuiskomen’.

LICHTADVIES

Prijs vanaf € 995

Met dit lichtadvies geven wij de handvatten om je interieur te voorzien van nieuwe verlichting. Perfect als jouw ruimte alleen nog volledig kan worden ingericht! 

Wat gaan we doen?
Bij de start ontvangen wij graag de plattegrond met indeling. Om dit lichtplan te maken is een indeling met meubelen en bijv. keuken wel van belang. Daarnaast horen wij graag alles over de wensen, jullie stijl en het budget. Op basis van deze informatie gaan we voor jullie aan de slag met het maken van het lichtplan. Dit werken we uit in een digitaal bestand met
2D plattegrond met daarop alle ingetekende armaturen, ondersteund met sfeerbeelden en de producten.

Inbegrepen is dus:

~ Moodboard met sfeerbeelden 
~ Een 2D plattegrond met daarop alle armaturen weergegeven
~ Presentatie van het lichtplan
~ Wij doen een dergelijk advies bij nieuwbouw- of verbouwprojecten

Laat ons weten wanneer je één specifieke ruimte wilt transformeren. Dan maken wij een offerte op maat.


Bekijk hier ons Lichtadvies Zwolle.


FAQ

Voor welke adviezen kan ik bij jullie terecht?

Heb je al mooie meubelen staan en wil je dat alleen nog de puntjes op de ‘i’ worden gezet of ben je juist toe aan een grote verandering en mag alles op de shop? Wij adviseren, kijken en helpen van A tot Z mee in een proces, van alleen styling tot een verbouwing.

Heb ik interieuradvies nodig?

Heb je een uitdaging in je interieur en kom je er niet uit, dan is een interieuradvies zeker iets voor jou! Van sfeer in je bestaande interieur aanbrengen tot een geheel indelingsplan, zodat je optimaal gebruik maakt van de ruimte. Alles is mogelijk. In het intakegesprek bespreken we altijd de wensen en voorkeur qua stijl, zodat het advies straks echt iets is wat bij jou past en waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Is een interieuradvies de investering waard?

Jazeker! Door de weloverwogen keuzes voor de indeling, de kleuren, de materialen en producten heb je een basis waardoor je de komende jaren kan genieten van jouw persoonlijke interieur. Het advies geeft een houvast en het is mogelijk om dit in delen toe te passen, zodat je toewerkt naar jouw ideale interieur. Wij begeleiden je, indien gewenst, van A tot Z, zodat jij met onze hulp straks extra kan gaan genieten van jouw (nieuwe) huis.

Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

We bieden verschillende interieuradviezen aan, daardoor is de invulling bij elk advies ook anders. Als je bijvoorbeeld kiest voor een Uitgebreid Interieuradvies dan hebben een een helder stappenplan. Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek waar we graag meer te weten komen over de interieurstijl, de wensen en de aan te pakken ruimte(s). Op basis van de wensen ontwerpen we bij de volgende stap de meest optimale indeling voor de ruimte. Zijn er meer indelingen mogelijk? Dan wordt dit voorgelegd en mag je een keuze maken. Hierna gaan we aan de slag met het interieurontwerp. Hierbij wordt gestart met het maken van een moodboard. Deze dient als leidraad voor de kleuren, materialen en sfeer. Op basis hiervan wordt er gekeken waar deze elementen moeten komen in het ontwerp, zoals in de meubelen, raambekleding of accessoires. Als laatste presenteren we het interieurontwerp, waarbij je ook de mogelijkheid krijg om feedback te geven. Na het verwerken van eventuele feedback ontvang je het defintieve interieurontwerp en kan je, eventueel met hulp van ons, aan de slag met jouw nieuwe interieur!

Hoe weet ik dat het interieuradvies wordt zoals ik had gehoopt?

Doordat we als eerste kennis maken en daarbij jouw wensen en stijl bespreken, krijgen we een goed beeld wat je graag wilt. Een persoonlijk interieur staat bij ons voorop. Door goed te luisteren en tussentijds contact te houden, maken wij advies wat past bij jou. En zijn er dingen die je graag anders zou zien, dan is dat geen probleem en passen we dat aan. Zodat jij straks kan gaan genieten van een interieur waar jij echt blij van wordt!.

Werken jullie alleen met neutrale kleuren?

We love colours! We houden van een tijdloze basis en ondersteunen dit vaak met natuurlijke kleuren voor kracht en uitstraling. Okergeel, nachtblauw en mosgroen zijn enkele voorbeelden van kleuren die we graag toepassen en veel gebruiken.