HOME | THUISRESTAURANT? ZO DOE JE DAT!

Helaas is het nu even niet mogelijk om heerlijk uitgebreid te gaan lunchen bij jouw favoriete lunchtent of een 4-gangen diner in dat goede restaurant. Maar take away (support the locals!) of zelf de sterren in de keuken koken is wel mogelijk! En misschien zelfs even leuk. Hoe creëer je die restaurant-beleving bij jou thuis? Wij helpen je!

TIP 1 – OPGERUIMD STAAT NETJES
Thuis is toch thuis. Dus ook de plek voor de autosleutels op tafel, de stapel post op het keukenblad en de tas op de grond. In een restaurant is het opgeruimd en zie je geen ‘rommeltjes’. Dus ruim alles op en maak plaats voor die heerlijke lunch of dat fantastische diner.

TIP 2 – DRESS UP
Pak je mooiste servies, die kristallen glazen, dat speciale feestkleed en die mooie kandelaars en vergeet vooral niet de bloemen of een leuk plantje. Met andere woorden: Kleed de tafel feestelijk en sfeervol aan en jouw tafel is klaar voor het thuisdiner. Juist die beleving vind je als je gaat dineren in een restaurant, en dan smaakt alles nog nét iets lekkerder. Trek ook nog eens je mooiste outfit aan en jouw diner kan niet meer stuk!

TIP 3 – MUZIEK
Muziek is dé sfeermaker bij uitstek. Zet jouw favoriete artiest of Spotify lijst aan en geniet onder het eten van goede muziek. Is het een speciale dag? Stel zelf vooraf een Spotify lijst samen met de muziek die hoort bij deze mooie dag en geniet!

TIP 4 – SHAKE IT BABY!
Sta jij liever in een leuke bar jouw favoriete cocktail te drinken? Ga thuis aan de slag met zelf cocktails maken. Haal alle cocktail benodigdheden in huis voor jouw favoriete cocktail en shake it baby! Serveer het in mooie glazen, barkruk erbij en cheers!

Genoeg tips om zelf je thuisrestaurant te creëren en thuis te genieten. En nog een voordeel: je rolt zo je bed in. Enjoy!